Transport

 

Der er både tog og busforbindelser til Struer, men det er også muligt at ankomme i egen bil. Vi råder dog folk til at benytte sig af offentlig transport, eller tage cyklen. Vi råder endvidere folk til at ankomme i god tid for at undgå unødig stress op til løbet.

Parkering

Parkering er muligt på den store græsplæne ved Bang & Olufsens bygninger med indkørsel fra Vinderupvej. 

Der er også cykelparkering i start og målområdet. 

trafikinfo


Kære erhverv og andre langs ruten 

Information vedrørende afspærringer i Lydens By - Struer i forbindelse med Motionsløbet Run To The Beat – powered by Bang & Olufsen. Lørdag 2. september 2017.

I den forbindelse med Motionsløbet Run To The Beat – powered by Bang & Olufsen.vil der komme lidt trafikale ændringer i tidsrummet 13-17. Vi har gjort en masse for at mindske de gener der evt. måtte komme i forbindelse med afviklingen af en event med over 3000 deltagere.

Af hensyn til løbernes sikkerhed, opsætning og nedtagning af ruten, er afspærringer i følgende områder nødvendige:

Fredag 1.september

I forbindelse med opsætning af startportalen, vil Hjermvej være delvist spærret. Dette vil ske i perioden 10-14. 

2. september

I løbet af løbsdagen vil det være svært at komme frem i bil i Struer by.
Området ved startområdet på Hjermvej er spærret mellem 13.00-17.00 og igen 18.00-20.00

Fjordvejen vil i tidsrummet 13.30-17.00 være spærret i begge retninger. Det vil i dette tidsrum derfor blandt andet ikke være muligt at komme til eller fra: Sejlhusene, Lystbådhavnen, kolonihaverne Fjordglimt på Vralden, hele havneområdet, Kurbad Limfjorden, Marinaclub.

Den resterende del af ruten (som ses på kortet) vil være helt lukket for trafik i løberetningen i periode13.30-15.30 og delvist mellem 15.30-17.00. 

Der vil være sluser i krydsene Ringgade – Bredgade, Ringgade – Søndergade og krydset Peter Bangsvej – Søndergade/Hjermvej, disse steder kan man krydse ruten. 

Der åbnes for bommene mellem Odinsvej-Pilevej og Lundgårdsparken-Pilevej Ligeledes åbnes bommene på Struerdalvej, så beboerne her har adgang til Ringgade.  

Det vil derfor blandt andet ikke være muligt at komme til eller fra Fakta Bredgades parkeringsplads, Gimsing Sognegård, Gimsinghoved. Der vil være adgang Bremdal camping og Struer Vandrehjem, fra nord.

I tidsrummet 15.30-17.00 vil den ene af vejbanerne være spærret på ruten og det vil i begrænset omfang være muligt at køre i løberetningen på ruten. I dette tidsrum vil Fjordvejen stadig være spærret. 

Udrykningskøretøjer har som altid fortrinsret. 

Hjemmeplejen bliver hjulpet al det vores officials kan, og opstår der nødsituationer ringer i blot på trafiktelefonen eller beder den official i står i nærheden af, om at kontakte mig, så finder vi en løsning. 

Du kan holde dig opdateret via hjemmesiden www.runtothebeat.dk for ændringer. Eller skriv til sw@f-reklame.dk

Mvh.

Steen Aagaard Walter

Løbsansvarlig: Run To The Beat

 

Skærmbillede 2017-08-26 07.05.13.png