Musikken

TV-2 og (Hugo) Helmig: Det kan kun blive en fest

Run To The Beat har sammen med Kilen Rock sikret sig to absolutte topnavne til at skrue op for Afterparty. Vi tror, at vi med TV-2 og Hugo Helmig er lykkes med at skabe et bredt og spændende musikprogram til vores Run To The Beat koncert. Vi har et af Danmarks mest kendte og elskede orkestre TV-2 sammen Danmarks formodentlig næste store musikstjerne Hugo Helmig. Vi håber derfor, at disse valg vil blive taget godt imod af vores mange løbere.

 

TV-2

TV-2 er efterhånden et af Danmarks ældste og stadig aktive orkestre, der gennem årene har solgt tusindvis af albums og produceret landeplager, som ”Bag dukkede ruder”,   ”Alt hvad hun ville var at danse”, ”De første kærester på månen”, ”Det er samfundets skyld” blot for at nævne nogle af sangskattene i TV-2’s store bagkatalog af sange.

Det skal også fortælles, at TV-2 kun har planlagt 2 koncerter i sommer henholdsvis i Odense og Struer. Vi er derfor mere end tilfredse med at have sikret os TV-2

Køb billetter allerede nu 

 

 

Hugo Helmig

Med mere end 10.000.000 streaminger på forskellige musikplatforme, regner vi med, at vi har fundet et virkeligt spændende nyt navn, som vores løbere har lyst til at stifte nærmere bekendtskab med.

Hugo Helmig har været en eftertragtet ung herre det seneste år. Han har været på radiostationernes rotationsliste, haft sin egen tv-serie, været nomineret til adskillige priser, udsendt en ep og turneret Danmark tyndt. Nu får deltagerne til Run To The Beat muligheden for at møde den unge aarhusianer med det velkendte efternavn.

Køb billetter allerede nu