Musikken

TV-2, (Hugo) Helmig & Nikolaj og Piloterne: Det kan kun blive en fest

Run To The Beat har sammen med Kilen Rock sikret sig tre absolutte topnavne til at skrue op for Afterparty. Vi tror, at vi med TV-2 og Hugo Helmig samt Nikolaj og Piloterne er lykkes med at skabe et bredt og spændende musikprogram til vores Run To The Beat koncert. Vi har et af Danmarks mest kendte og elskede orkestre TV-2 sammen Danmarks formodentlig næste store musikstjerne Hugo Helmig, samt de gamle Rock kendinge fra Nikolaj og Piloterne. Vi håber derfor, at disse valg vil blive taget godt imod af vores mange løbere.

Hvis du er interesseret i at deltage i koncerten, men ikke ønsker at løbe, kan du købe billet her til kun 200 kr.

 

TV-2

TV-2 er efterhånden et af Danmarks ældste og stadig aktive orkestre, der gennem årene har solgt tusindvis af albums og produceret landeplager, som ”Bag dukkede ruder”,   ”Alt hvad hun ville var at danse”, ”De første kærester på månen”, ”Det er samfundets skyld” blot for at nævne nogle af sangskattene i TV-2’s store bagkatalog af sange.

Det skal også fortælles, at TV-2 kun har planlagt 2 koncerter i sommer henholdsvis i Odense og Struer. Vi er derfor mere end tilfredse med at have sikret os TV-2

Køb billetter allerede nu 

 

 

Hugo Helmig

Med mere end 10.000.000 streaminger på forskellige musikplatforme, regner vi med, at vi har fundet et virkeligt spændende nyt navn, som vores løbere har lyst til at stifte nærmere bekendtskab med.

Hugo Helmig har været en eftertragtet ung herre det seneste år. Han har været på radiostationernes rotationsliste, haft sin egen tv-serie, været nomineret til adskillige priser, udsendt en ep og turneret Danmark tyndt. Nu får deltagerne til Run To The Beat muligheden for at møde den unge aarhusianer med det velkendte efternavn.

Køb billetter allerede nu 

 

 

 

Nikolaj og Piloterne

Mon ikke der er mange der stadig kan nynne med på hits som ”Kommer nok hjem”, ”Jeg har det fint” og ”Okay baby”. Det var alle numre, der gjorde Nikolaj og Piloterne til en naturlig del af det danske radiolydbillede i 90’erne.

Med Nikolaj og Piloterne har vi et særdeles stærkt program til dette års Run To The Beat. Vi starter op med en god omgang rock- og popballader fra Nikolaj og Piloterne, der efterfølges af den lysende nye stjerne på den danske pop himmel Hugo Helmig, der med sangen ”Please don’t lie” stod bag årets mest spillede radiohit i 2017.

Køb billetter allerede nu 

 

 

 

DJ’s på løbsruten

Til at give moralsk og musikalsk opbakning har arrangørerne opstillet 8 DJ’s på løbsruten. Disse DJ’s skal være med til at sætte gang i løbernes trætte ben og selvfølgelig også sørge for god musik til de mange tilskuere, der plejer at dukke op.

Vi har i år valgt at satse på en god blanding af gamle og velkendte DJ’s, samt en række nye og lokale DJ’s bla fra Struers egen DJ skole.

 

LP Støvring

LP Støvring har over årene været rigtig aktiv på radiosiden og huskes måske bedst fra programmer som Festudvalget og Det Store Mix på Danmarks Radio P3. LP Støvring blev også kåret som Årets Danske Radio-DeeJay for programmet Festudvalget.

LP Støvring er en sjældenhed – med hans nærmest uendelige bibliotek i hovedet med viden om sange, melodier og hvem der har skrevet og sunget hvad – i kombination med hans glade, venlige og positive væsen – sammen med hans årtiers erfaring som DJ – og ikke mindst LP´s profession som agent for de største pladeselskaber og artister, både danske som internationale. (Bl.a. var LP den første til at booke verdenskendte DJs som Tiesto og Axwell (Swedish House Mafia) på dansk grund.

I dag står LP bag managementet ’Fantastic’, der repræsenterer en række skarpe nye danske producere med udgivelser på nogle af de førende dance labels i verden.  LP Støvring spiller på Torvet v/Folkets Hus 14:00-16:00.

Læs mere

Flarup

Den vestjyske DJ, producer og musik-iværksætter Flarup har været en stor del af den elektroniske dance musik scene, specielt i Europa. Flarup har sat sine fodspor med identiske udgivelser verden over, opnået afspilning på radiostationer i mange lande og har haft udgivelser med på opsamlings-albums udgivet af bl.a. EMI, Universal, Sony, ZYX og Ministry Of Sound. Flarup har sideløbende leveret stærke optrædener og shows i de fleste europæiske lande, i U.S.A. og Australien – på klubber, musikteatre, stadium events og nogle af verdens største festivaler.

For nyligt, udgav Flarup to kunster-albums: Reinvention og Transcendence. Fulgt op kort tid med lancering af to podcast serier. En podcast i navnet “ALIVE” med fitness-løbe-musik. Flarup spiller i start- og mål-området fra klokken 12:00-17:00.

Læs mere

 

 

Derudover er følgende DJs en del af programmet:

 

INESS – spiller på Torvet 13:00-14:00 og igen 16:00-17:00

https://soundcloud.com/flarupmusic/essens-podcast-001

 

MARUDIAN – spiller på Søndergade (ved Struer Museum) 14:00-17:00

https://soundcloud.com/tonyg6/marudian-feeling

 

DJAKOB (JAKOB SØRENSEN) – spiller på Fjordvejen 14:00-17:00

Fra Struer Deejay Skole

https://soundcloud.com/user-131288178

 

MARTIN KLINT – spiller på Gimsinglundvej 14:00-17:00

https://www.facebook.com/prolyddjklint/

 

YDE – spiller på Havnevej (ved Jyske Raavarer) 14:00-17:00

Fra Stuer Lydens By Deejay Skole

 

EMIL LIND – spiller på Drøwten 14:00-17:00

Fra Stuer Lydens By Deejay Skole