Titel

sponsor 

Bang & Olufsen - Design og teknologi i perfekt harmoni

I år er det 90 år siden Bang & Olufsen blev grundlagt af to unge ingeniører, Peter Bang og Svend Olufsen i Struer, og det fejres med en række initiativer henover året - blandt andet med deltagelse i Run To The Beat, der har start ved Bang & Olufsens hovedkvarter i Struer.

Passion og innovation har altid væres drivkraften gennem Bang & Olufsens lange historie, og det har gjort virksomheden synonym med ikonisk design, suveræn lyd og høj kvalitet. Målet er altid at være relevant for folk, lige der hvor de er – at skabe den optimale lyd- eller billedoplevelse, hvad enten den foregår i dagligstuen, i bilen, på stranden eller på løberuten.

Læs mere om Bang & Olufsen og oplev de seneste produktnyheder på nærmeste hold på www.bang-olufsen.com

Med

sponsor
Screen Shot 2017-03-23 at 10.03.38.png


 

 

værtsby


struer.png

 

 Struer - Lydens By. Vi tænker lyd ind i alt

Det begyndte med Bang & Olufsen i Struer i 1925. Siden er det skudt mange virksomheder op i byen, der også arbejder med lyd i verdensklasse. I Struer Kommune er lyd et lokomotiv for udvikling og vækst. Vi har lyd i vores DNA.

Derfor er samarbejdet med Bang & Olufsen, IMG, Aarhus2017 og f.reklame om at få Run to the beat til Danamrk et naturligt skridt for Struer - Lydens By. I Struer kan vi give Danmarks eneste lydmotionsløb den bedste lyd og den bedste udsigt.

Lydens By tager udgangspunkt i vores lokale styrkeposition inden for lyd. Vi arbejder med lyd i mange formater. Vi sætter en dagsorden for, hvordan vi får sat yderligere fokus på beskæftigelse, bosætning og branding i Struer Kommune. Vi tænker fremadrettet lyd ind i alt, vi gør som kommune, samtidig med at vi skaber en platform for udviklingsaktiviteter.

Se mere på vores hjemmeside www.lydensby.dk

 

Partner
AARHUS2017_logo_DK_RGB_Black.jpg

 

 

Løbeklubber

 

Uden hjælp fra de lokale løbeklubber ville det ikke være muligt at afvikle løbet. Gennem et tæt samarbejde med disse, er der skabt de bedste betingelser for et godt løb.

 

Thyholm løbeklub afvikler Thyholmerløbet, som vil være et oplagt træningsløb, frem mod det store løb i september:

Thyholm Løbeklub

 

AK Kilen har også deres eget motionsløb Kilen rundt, som kan fungere som træningsløb:

AK Kilen

 

BIK-Løb arrangerer Grundlovsdag den 5. juni Bremdalløbet, også et godt træningsløb:

BIK-Løb