Vi satser på at kunne gennemføre Run To The Beat 2021

  • Din billet fra 2020 er gældende, hvis du har konverteret den til 2021.

Løbsnavn: Run to The beat – Powered by Bang & Olufsen
Startsted: Bang og Olufsen Allé ved indgangen til Bang & Olufsen

Dato: Lørdag den 4. september 2021
Tidspunkt: Kl. 14.00 for 10km og 1/2m og kl. 14.15 for 5km.
Max deltager antal: 4000 (Udsolgt i 2018)
Priser: 375 kr. for 1/2 maraton og 10km – 350 kr. for 5 km. Afterparty kr. 300 og Børn under 12 år kr. 200
Tilmeld dig her

OBS: Gennemføres løbet ikke grundet myndighedspåbud i forbindelse med coronavirus, så refunderes pengene svarende til billetprisen selvfølgelig.

BØRN Under 12
Børn kan løbe med på 5km og 10km det koster kr.200 for dem at deltage og alle børn får også t-shirt og. Børn under 7 år må gerne løbe gratis med på ruterne, men der udleveres desværre ikke trøjer, løbenummer eller medaljer til dem der deltager.

REGLER
Alle deltagere skal bære det officielle startnummer for Run to the beat powered by Bang & Olufsen. Startnummeret må ikke bøjes eller på andre måder beskadiges, da dette kan påvirke tidtagningschippen. Den maksimale løbstid for halvmaratonløberne er 3 timer, hvorefter ruten vil blive genåbnet for trafik. Max tiden vil være markeret med en cykelrytter. Hvis der bruges længere tid er det på eget ansvar at følge gældende færdselsregler.

Ydermere skal der løbes efter generelle færdselsregler, hvor der tages hensyn til de andre deltagere. Officials vil vise vej for løberne, og deres anvisninger skal følges.

UDLEVERING AF STARTNUMRE OG T-SHIRTS
Fredag: Klokken 16-18 I gågaden foran Rådhuset.
Lørdag: Klokken 10-13.30 P-pladsen foran B&O

STØRRELSESGUIDE

Du kan læse mere om vores størrelser og få hjælp til at finde din størrelse via Crafts størrelsesguide.

TIDTAGNING
Sportstiming er officiel tidtager af løbet, og tidtagning vil foregår via engangschip monteret bag på startnummeret. Resultaterne vil umiddelbart efter løbet være tilgængelige på sportstiming.dk. Der vil blive registreret to tider: 

Bruttotid = fra startskud til du løber i mål

Nettotid = fra du passerer startstregen til du løber i mål

VÆSKEDEPOTER
Det er væskedepoter flere steder på ruten. (Se rutekort)

AFTERPARTY
Det er gratis at deltage i afterparty, som begynder i umiddelbar forlængelse af løbet. Dette vil foregå på en stor plæne mellem Bang & Olufsens fabriksbygninger. Her er der plads til 3500 gæster. Alle løbere får gratis adgang til dette. Adgangen kan ikke videresælges, eller gives til en anden person. Ønsker man at tilkøbe ekstra pladser, kan dette gøres via tilkøb i bestillingen eller som seperat billetbestilling på Sportstiming.dk.

Afterparty/Koncert: 300kr.