Musikken

 MALURT

I år kan løbere og publikum glæde sig til at opleve det legendariske rockband MALURT, der har bekendtgjort at det kun er i 2020, at man kan få mulighed for at opleve dem og herefter slutter eventyret så definitivt. 

“MALURT stiller op i ”Mød mig i Mørket-formationen” bestående af Michael Falch, Christian Arendt, Pete Repete, Peter Mors og Dia Nielsen”, siger Jan Kjeldsen og fortsætter ”Det er denne udgave af bandet, der ved hundredvis af sveddryppende rockshows i årene frem til 1984 gjorde MALURT til et af landets største rocknavne og sikrede dem en plads i dansk rockhistorie i ånden fra Bruce Springsteen, The Clash og Neil Young”.

Outlandish

OUTLANDISH var i 2015 med til at starte Run To The Beat op med en forrygende koncert og nu 6 år senere står de her igen på scenen til Run To The Beat. Gruppen består i dag af Waqas & Lenny samt deres fantastiske band, som de har spillet med gennem mere end 10 år. Mange folk kender uden tvivl OUTLANDISH for hits som »Aicha« og »Guantanamo« fra 2002 og gennembrudssinglen »Walou« fra 2000.

Askling

Hvert år præsenterer Run To The Beat et nyt stjernefrø i det musikalske univers og i år er valget faldet på ASKLING. Trods sine unge alder har ASKLING allerede opnået flere end de fleste andre musikere. Hun vandt i 2018 Tak Rocks Talentpris og optrådte i 2019 på en række festivaler landet over. Asklings 2. single ”It’s You” gik viralt og blev streamet ikke mindre end 5 mio gange.